Landgraaf : Achter den Winkel 30

Landgraaf : Achter den Winkel 30

Vrijstaand-geschakelde semi-bungalow uit 2009 met garage en patiotuin.
Luxe afwerking, verkeert in nieuwstaat. Met 2 badkamers en 3 slaapkamers.


Vraagprijs:  249.000,= k.k. 

Indeling:
Begane grond: We komen binnen in de hal met op de vloer moderne, grote plavuizen, die drempelloos doorlopen in de woonkamer en keuken. Ruime woonkamer met (half)open keuken, samen 8.2 x 6.9/3.8/2.1 m, v.v. plavuizenvloer met vloerverwarming en een schuifpui naar de patiotuin. De keuken is v.v. een hoekopstelling met granieten blad, keramisch kookveld, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast.
Tweede hal met de trap naar boven, diepe trapkast en toegang tot de overige vertrekken. Badkamer (2.2 x 2.2 m) met inloopdouche, badmeubel met hardstenen wastafel en verlichte spiegel. Hoofdslaapkamer van 4.4 x 3.0 m met laminaatvloer. Toilet, geheel betegeld en met zwevend toilet en fonteintje. Berging met tegelvloer, wasmachine-aansluiting,  CV-combiketel (Intergas Prestige, 2009, eigendom) en WTW-installatie.

Verdieping: Overloop met buitendeur naar de achtertuin. Twee slaap/hobby-kamers van elk 3.3 x 2.2 m, samen met de overloop v.v. een drempelloos doorgelegde laminaatvloer. Tweede badkamer van 2.1 x 2.2/1.8 m, geheel betegeld en met ligbad, toilet, wastafel en spiegel met lampje.

Buiten: De garage van 7.0 x 3.0 m heeft een elektrische sektionaalpoort en zijdeur naar de patiotuin. De patiotuin is op het zuiden gelegen en geheel bestraat. Behalve de schuifpui naar de woonkamer en de deur naar de garage is er een tuinpoort naar de oprit. Op het niveau van de verdieping ligt de achtertuin, die nog niet is aangelegd en die vanaf de overloop bereikbaar is. De perceelgrootte bedraagt 205 m2.

v     Deze woning uit 2009 is reeds volledig en luxe afgewerkt en bewoond.
U koopt hiermee een instapklaar woonhuis dat in nieuwstaat verkeert zonder de opleveringsperikelen van een nieuwbouwwoning.

v     De woning beschikt o.a. over een luxe badkamer en toilet op de begane grond, tweede badkamer op de verdieping, luxe keuken en moderne plavuizenvloer met vloerverwarming.

v     Gelegen in het nieuwbouwgebied van Achter den Winkel in Schaesberg, waar reeds enkele patiowoningen, moderne appartementengebouwen en een verzorgingshuis gerealiseerd zijn. Het nieuwe centrumplan van Schaesberg is eveneens vlakbij gelegen. Aansluiting op de binnenring ligt letterlijk om de hoek.

v     Netto gebruiksoppervlakte wonen van 105 m2 bij een inhoud van 390 m3.
Dat is beide exclusief de garage.

 


Klik hier voor een afdrukbare versie in Adobe PDF -formaat.

Hiervoor is de gratis Adobe reader nodig. Hebt u die niet, klik dan hier.

Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.

     HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf